25-10-2014

photo

Είναι 11:15 μ.μ. και πρέπει να πάρω να πω καληνύχτα στα μωράκια μου που βρίσκονται στο ΙΑΣΩ και νοσηλεύονται στη ΜΕΝΝ.

Σήμερα είναι μια απ? τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Η κόρη μου ζυγίζει 1010kg και ο γιος μου 1240kg. Γεννηθήκαμε στις 28/8/2014 25 εβδομάδων και ζυγίζαμε 610gr η Παρασκευή Στυλιανή και 740gr ο Μάριος- Γεώργιος. Όλοι , ή μάλλον οι περισσότεροι πιστεύανε ότι τα παιδιά δεν θα απείχανε και προσπαθούσαν οι μισοί να μου δώσουν κουράγιο και οι άλλοι μισοί να με πείσουνε ότι πρέπει να είμαι προετοιμασμένη για όλα και να δω την κατάσταση ψυχρά. Εγώ όμως το ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά.

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ , ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ! ΠΟΙΟΙ;

Ο κος Νέτσκος ο πιο σημαντικός άνθρωπος στις πιο δύσκολες και στις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Ο Γιατρός μας, που έπρεπε να μας πει τα χειρότερα, αλλά εγώ στα μάτια του έβλεπα ότι θα έκανε τα πάντα για να μη συμβούν. Ο Γιατρός που ήτανε μέρες και νύχτες δίπλα τους και έπρεπε να αποφασίσει πως θα μπορούσε όσο το δυνατόν καλύτερα να βοηθήσει μια ψυχούλα που έφτασε να ζυγίζει 470gr για πολλούς «επιστήμονες» «μη βιώσιμη» και το αδερφάκι της που έφτασε σχεδόν 600gr. Ο Γιατρός μας ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!! Σήμερα η μικρή είναι 1010kg και ο μικρός 1240kg . ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ . ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ .

Η Κα Πιρετζή , η Κα Πόπυ που αγχωνόταν κάθε φορά που τα παιδιά δυσκολευόταν για το πώς θα μου μιλήσει, να μη στεναχωρηθώ. Η γιατρός που στεναχωριόταν όταν πονούσανε, η γιατρός που αγχωνότανε όταν δε τα πηγαίνανε και πολύ καλά, η γιατρός που όταν με

Η Σουλίτσα ΜΟΥ που με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Η καλή μου η Μάχη που μου χαμογελούσε και προσπαθούσε να μου δώσει κουράγιο τις πολύ δύσκολες μέρες λέγοντάς μου χαμογελώντας : Εγώ είμαι αισιόδοξη και ας με κοροϊδεύουν?

Για ποιον να πρωτομιλήσω, ποιον να ευχαριστήσω, τη γλυκιά μου Φωτεινούλα, τη Δημητρούλα μου, το Χριστινάκι, το Μαράκι , τη Τζενούλα, τις Ελένες, την αγαπημένη μου Βασούλα, την γλυκιά μου Έλενα.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΖΩΗ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ...

Δε θα μπορούσα ποτέ να σας τα πω αλλά ήθελα να ξέρετε τι νιώθω εγώ και ειμαι σιγουρη και πολλές ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ. Δε ξέρω γιατί αλλά θέλω να γράψω σ' αυτό το τετράδιο τι νιώθω για όλους εσάς και τα παιδιά μου. Αυτά τα παιδάκια που περίμενα 10 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ 60 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ, ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΖΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ, ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΜΟΥ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ?

Είναι 2/12/2014 δε ξέρω πότε ακριβώς αλλά σε λίγες μέρες παίρνουμε εξιτήριο υγιής και πολύ ευτυχισμένοι κι έτσι το Δεκέμβριο μαζί με τη γέννηση του Χριστού μας ξεκινάει και η δική μας ζωή στο σπίτι μας.

Όλα πήγαν κατ? ευχή. ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ τηρήσατε πιστά τον όρκο του Ιπποκράτη και όπως αναφέρεται στον όρκο, «είθε να απολαύσετε για πάντα την εκτίμηση όλων των ανθρώπων στη ζωή σας».

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΜΑΡΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (μπουκίτσα)