Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

thermokoitida zois

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρες 18:00 ? 21:00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Λ. Κατσώνη 24 & 23ης Οκτωβρίου, Λάρισα). Τηλ. Επικονωνίας 2410-624612.




Χορηγοί Συλλόγου

xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi xorigoi

 

Η καθαρή ομορφιά της πεταλούδας ερμηνεύεται σε ένα μύθο της φυλής Παπάγκο. Σύμφωνα με το μύθο, ο δημιουργός ένιωσε θλίψη για τα παιδιά, όταν συνειδητοποίησε ότι το πεπρωμένο τους ήταν να γεράσουν και να γίνουν αδύναμα πλάσματα. Μάζεψε, λοιπόν, τα όμορφα χρώματα και τα έβαλε σε ένα μαγικό σακούλι με πεταλούδες, το οποίο παρουσίασε στα παιδιά. Όταν εκείνα το άνοιξαν, γοητεύτηκαν από τις χρωματιστές πεταλούδες και την αρμονική σε σχηματισμό κίνησή τους.

Αν αναλογιστούμε τις τεράστιες δυνάμεις οι οποίες δρουν στο Σύμπαν που υπάρχουμε, μια Πεταλούδα που φτερουγίζει δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά να διαθέτει και μεγάλη ισχύ. Παρόλα αυτά ένα αρχαίο κινέζικο γνωμικό λέει ότι η δύναμη των φτερών μιας πεταλούδας μπορεί να γίνει αισθητή στην άλλη άκρη του κόσμου.